Ψάχνεται για “δεκάρι”

Πιθανή μετακόμιση Ίσκο στο Μιλάνο το προσεχές καλοκαίρι

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών για τους Μαδριλένους ώθησαν τον Ζιντάν στη χρησιμοποίηση Ίσκο στο παιχνίδι της Τρίτης (23/2) με την Αταλάντα.

Ο Ισπανός έχοντας αγωνιστεί μόλις 13 λεπτά στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν από τους καλύτερους της Ρεάλ στη νίκη της με 1-0 και οι ισπανικές φυλλάδες δε δίστασαν να τον “γλυκάνουν”.

Παρά την σχετικά μέτρια φυσική του κατάσταση, ο Ίσκο απέδειξε για ακόμη μια φορά το ταλέντο του. Ωστόσο, ο Ζιντάν δε φαίνεται πρόθυμος να του δώσει τον χρόνο που ζητά και η αποχώρησή του από τους Μερένχες μοιάζει βέβαιη.

Σύμφωνα με ιταλικές πληροφορίες, ο 29 χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης γοήτευσε τη Μίλαν, ομάδα με την οποία συνδέθηκε και τον Ιανουάριο. Στη διεκδίκηση του παίκτη μπαίνει και η άμεση αντίπαλος, Γιουβέντους, αλλά και αγγλικές σειρήνες από Έβερτον και Γουέστ Χαμ.

Μια πιο οικονομική και σίγουρη εναλλακτική για τους ροσσονέρι είναι ο Φλοριάν Τοβάν της Μαρσέιγ, γνώριμος από τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το συμβόλαιο του Τοβάν λήγει τον Ιούνιο του 2021, αντίθετα από εκείνο του Ισπανού, που λήγει τον Ιούνιο του 2022.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις άριστες σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, προβλέπεται να καθίσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για δύο παίκτες. Ο δανεικός στη Μίλαν, Μπραχίμ Ντίας αρέσει στον Πιόλι και θα αποτελέσει αφορμή για ραντεβού άμεσα. Ο Ντίας (21 χρόνων) κοστολογείται στην αγορά έναντι 14 εκατομμυρίων και ο Ίσκο (29 χρόνων) έναντι 20 εκατομμυρίων, ποσό το οποίο φαίνεται να καλύπτει και τις δύο πλευρές.

Γράφει ο Δημήτρης Αυλογιάρης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy