Ριέρα… Πάντιτς

Πάντιτς και Ριέρα παίρνουν θέση στο βασικό σχήμα του Κέρκεζ!

Κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά όπως λέει και συνεχίζει ο λαός “η αρχή είναι το ήμισυ του παντός” και αυτό θα ψάξει απόψε(26/2) η ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ, τη νίκη στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ.

Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, με δύο ποδοσφαιριστές να θέουν πολύ σοβαρή υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα. Ο Ισπανός Ριέρα που εξέτισε την ποινή από τις κάρτες που δέχθηκε και θα πάρει θέση στο κέντρο αφού θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αντάμοβιτς αλλά και ο Πάντιτς, αφού μετά τον τραυματισμό του Μπουνόζα θα πάρει θέση δίπλα στον Τεισέιρα, εκτός αν προτιμηθεί ο Στραχίνια Κέρκεζ.

Ο Βοζινια θα είναι στη γνώριμη του θέση, με τους Βραζιλιάνους Έουλερ και Σάντος στα άκρα της αμυντικής γραμμής. Τεισέρια και Πάντιτς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο με την τριάδα του κέντρου να απαρτίζεται από τους Νταβόρ, Μεντόγιεβιτς και Ριέρα. Στα άκρα της επιθετικής γραμμής οι φορμαρισμένοι Αντονυ Γεωργίου και Τόρες, ενώ ένας εκ των Μάε και Μπάμπιτς θα αναλάβει το έργο του επιθετικού με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy