“Μάχη για τα μάτια του Τζακ”

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζουν αστρονομικά ποσά!

Η φετινή χρονιά για την Άστον Βίλα ξεπέρασε τις προσδοκίες των φίλων της και ο Τζακ Γκρίλις φέρει δικαίως τον χαρακτηρισμό “ηγέτης”.

Οι σπουδαίες εμφανίσεις του Άγγλου, τον καθιστούν αγαπημένο παιδί της κερκίδας και προσελκύουν τα μεγαλύτερα κλαμπς, τα οποία είναι διατεθειμένα να ξοδέψουν μεγάλα ποσά για την απόκτησή του.

Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εδώ και καιρό στο στόχαστρο τον Γκρίλις και οι κανονιέρηδες εξετάζουν αστρονομική προσφορά που θα ξεπερνά τις 72 εκατομμύρια λίρες, ποσό το οποίο διέθεσαν για την απόκτηση του Νικολά Πεπέ από τη Λιλ.

Σύμφωνα με την έγκυρη KPMG, https://footballbenchmark.com/home, εταιρία που κοστολογεί και αξιολογεί ποδοσφαιριστές λαμβάνοντας υπόψιν τις τιμές τα τελευταία 8 έτη, ο “Τζάκι” κοστίζει πολύ λιγότερο απ’ όσο θέλει η Βίλα να τον πουλήσει. Είναι βέβαιο πως η ανανέωση του παίκτη λίγους μήνες νωρίτερα μέχρι και το 2025, εκτίναξε την αγοραστική του αξία ακόμη περισσότερο και θα αποτελέσει δυνατό διαπραγματευτικό χαρτί για τους “Χωριάτες”.

Τη σεζόν 2020-2021, ο άσσος από το Μπέρμιγχαμ έχει πετύχει 6 γκολ και 10 ασσίστ σε 22 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται στην 40η θέση της κατάταξης με τους πολυτιμότερους παίκτες βάσει αγοραστικής αξίας (71.2 εκ.€).

Γράφει ο Δημήτρης Αυλογιάρης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy