Μεταγραφή 50 εκατομμυρίων για τον “Killer”

Το μεγάλο χτύπημα για τους πρωταθλητές Ιταλίας με σούπερ μεταγραφή σέντερ φορ από το πάνω ράφι

Καυτό καλοκαίρι αναμένεται στην ιταλική χερσόνησο για τη Γιουβέντους με την ομάδα από το Τορίνο να έχει βγει στη γύρα για σέντερ φορ.

Μετά τις φήμες για “φρένο” στην ανανέωση Ντιμπάλα, οι επιλογές στη θέση του επιθετικού περιορίζονται. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ακόμη έναν χρόνο διάρκειας στο συμβόλαιό του (Ιούνιος 2022) και η επέκταση του δανεισμού του Άλβαρο Μοράτα θα βγάλει από τα ταμεία των μπιανκονέρι 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με ιταλικές πληροφορίες, πρώτη επιλογή στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της Γιουβέντους, Φάμπιο Παράτιτσι, είναι ο “Κίλλερ” της Αταλάντα, Ντουβάν Ζαπάτα. Ο Κολομβιάνος επιθετικός διανύει την τρίτη του σεζόν με την φανέλα της Dea. Τη φετινή σεζόν έχει πετύχει σε όλες τις διοργανώσεις 13 γκολ (165 λεπτά ανά γκολ) και 10 ασίστ σε 33 εμφανίσεις (σε 2.136 λεπτά συμμετοχής). Στην αγορά κοστολογείται έναντι 38 εκατομμυρίων ευρώ, με την διοίκηση των Μπεργκαμάσκι να ζητά το ποσό των 50 εκατομμυρίων για να τον παραχωρήσει στους Ιταλούς μνηστήρες που τον διεκδικούν.

Οι εναλλακτικές του Κολομβιανού στα “πιτς” είναι ο Αντρέ Σίλβα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22 εμφ., 19 γκολ, 5 αστ. σε 1905 λεπτά συμμετοχής) και ο πολύπειρος Σέρχιο Αγουέρο (10 εμφ. 2 γκολ. σε 270 λεπτα συμμετοχής).

Γράφει ο Δημήτρης Αυλογιάρης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy