Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία του Τζέιμς

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλία, στο Survivor της Δευτέρας, κλήθηκαν να αναμετρηθούν Κόκκινοι και Μπλε. Μια απρόσμενη όμως απομάκρυνση, πριν καν το παιχνίδι αρχίσει, ανέτρεψε τα δεδομένα!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός καλωσόρισε τους παίκτες στον στίβο μάχης, ο Τζέιμς Καφετζής ένιωσε μια αδιαθεσία με αποτέλεσμα να τρομάξει αρκετά τους συμπαίκτες του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας «λύγισε» στην άμμο με αποτέλεσμα όλοι να σπεύσουν πλάι του.

Μόλις ο παρουσιαστής του Survivor τού έδωσε τον λόγο, ο Τζέιμς Καφετζής παραδέχθηκε πως δεν είναι σε θέση να διαγωνιστεί. «Έχω μια ενόχληση στο στομάχι, Γιώργο. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ σήμερα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης με τον Γιώργο Λιανό να τον στέλνει στην ιατρική ομάδα.

Όπως ανακοίνωσε, αμέσως μετά, στις δύο ομάδες ο παρουσιαστής του Survivor, ο Τζέιμς Καφετζής οδηγήθηκε στην κλινική προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ιατρική βοήθεια.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy