Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Συνέχεια για το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας είχαμε το Σαββατοκυρίακο(20,21/2), ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε την 26η αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΛ και αγωνίζονται δανεικεί στο εξωτερικό είναι οι Λεάντρο Σίλβα στην Arouca Πορτογαλίας και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αγωνίζεται στη Λαμία.

Από τον Κούρη Ερήμης αποχώρησε και ο νεαρός Ευαγόρας Αντωνίου, ο οποίος έφυγε για την Αμερική όπου θα συνδυάσει τις σπουδές του με ποδόσφαιρο καθώς κέρδισε υποτροφία, ενώ ο Γιάννης Γερολέμου ακόμα ψάχνεται.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα από αυτούς:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Μπήκε ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του στο 81΄κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα(4-0)

Ανδρέας Φράγκου(Άρης): Ξεκίνησε ως βασικός στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας(0-2) και έγινε αλλαγή στο 88΄. Πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 31΄.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του λόγω τιμωρίας για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Academico de Viseu(0-4).

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 65΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΖ Ζακακίου(1-0)

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο(3-1)

Μάρκος Μουστάκης(ΕΝΥ Ύψωνα): Ξεκίνησε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά(1-2), ενώ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 85΄.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Δεν ήταν στην αποστολή του εντός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ(1-2), λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 74΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ(4-0) για την 23η αγωνιστική.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy