Εκτός έδρας δοκιμασίες για ΑΕΛ και Απόλλωνα

59

Το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Γυναικών τώρα αρχίζει… Την  Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 αρχίζει με δυο μεγάλους αγώνες η Τελική Φάση του πρωταθλήματος που θα κρίνει: Πρώτο: Την ομάδα που θα κατακτήσει τον Τίτλο. Δεύτερο: Την ομάδα που θα κληθεί να αγωνιστεί σε μπαράζ με την 2η ομάδα στη Β Κατηγορία με στόχο την παραμονή της.

Την 15η αγωνιστική, πρώτη των Ομίλων 1-4 και 5-7 το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις αγώνες. Στον Όμιλο 1-4, η Ανόρθωσις υποδέχεται στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως την Robo Markets ΑΕΛ.  Επίσης στην Αίθουσα «ΝΕΑΠΟΛΗ/ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ η Ολυμπιάδα Νεαπόλεως υποδέχεται τον Property Gallery Απόλλων.

ΌΜΙΛΟΣ 1-4

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Robo Markets ΑΕΛ

Όταν παίζει η Ανόρθωσις και η Robo Markets ΑΕΛ δεν χωρούν προγνωστικά. Μπορεί η Robo Markets ΑΕΛ να εμφανίζεται πιο καλή ως ομάδα, άλλωστε τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο, αλλά αυτό δεν της προεξοφλεί σε καμιά περίπτωση τη νίκη.

Η Ανόρθωσις που τερμάτισε στην 4η θέση με 19 βαθμούς αρχής γενομένης από την Τρίτη θα διεκδικήσει τα τρίποντα και όπου την βγάλει…

Η Robo Markets ΑΕΛ πάει «φουριόζα» στους αγώνες του Ομίλου με στόχο να σηκώσει το τρόπαιο τον Απρίλιο. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αλλά πρέπει να το αποδείξει στον αγώνα της Λευκωσίας.

Στους δυο αγώνες της κανονικής διάρκειας η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε 1-3 στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως την 2η αγωνιστική και 3-0 στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» την 9η αγωνιστική.

«ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»: ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Αγώνας χωρίς προγνωστικά θα γίνει το βράδυ της Τρίτης στο «ΝΕΑΠΟΛΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ». Οι δυο ομάδες διεκδικούν τον Τίτλο και βρίσκονται στο κυνήγι της Robo Markets ΑΕΛ, άρα σε μια διαδικασία έξι αγώνων το τρίποντο σε αυτό τον αγώνα είναι απαραίτητο.

Η Ολυμπιάδα  θα δείξει τις αντοχές της. Mέσα στην έδρα της θα διεκδικήσει καθετί με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Βρίσκεται άλλωστε στο -7 από την κορυφή.

Ο Property Gallery Απόλλων έχει σπουδαίο σύνολο όμως προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι από την Robo Markets ΑΕΛ. Oι Λεμεσιανές πάνε στη Λευκωσία για να πάρουν το «χρυσό» τρίποντο, αφού εάν τα καταφέρουν διευκολύνουν τη θέση τους.

Βαθμολογία Ομίλου 1-4

  1. Robo Markets ΑΕΛ (12) 11-01 33-06 33
  2. Property Gallery Απόλλων (12) 10-02 32-10 30
  3. Ολυμπιάδα Ν. (12) 09-03 29-12 26
  4. Ανόρθωσις (12) 06-06 23-19 19

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy