27,28 Φεβρουαρίου ή 6,7 Μαρτίου…

Επιστολή στο Υπουργείο Υγείας απέστειλε η ΚΟΠ, ώστε να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα Γ’ κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ από τις 27-28 Φεβρουαρίου ή 6-7 Μαρτίου αποκάλυψε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου στην Ομοσπονδία, Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής.

Αναλυτικά:
«Καταρχάς η ΚΟΠ θέλει να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα και στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες. Η απόφαση αυτή δεν είναι δική μας, έχουμε αποστείλει επιστολή και στο Υπουργείο Υγείας. Ξέρουμε πόσοι απασχολούνται από το ποδόσφαιρο και είναι το επάγγελμα τους. Έχουμε δεδομένα που δεν μπορούμε να αγνοούμαι, στόχος μας είναι να ξεκινήσουν 6-7 Μαρτίου για Γ’ Κατηγορία, Επίλεκτη ΣΤΟΚ και Κ19 αυτό αναφέραμε και στην επιστολή που στείλαμε πριν 3 ημέρες στο Υπουργείο. Ζητούσαμε να ξεκινήσουν 27-28 Φεβρουαρίου και αν δεν γίνεται προτείναμε για 6-7 Μαρτίου και αναφέραμε επίσης ότι θα θεσπίσουμε υποχρεωτικά τεστ κάθε Παρασκευή θα έχει και επιτήρηση με εβδομαδιαίους ελέγχους. Αναμένουμε τοποθέτηση από το Υπουργείο πλέον.

Δεν θέλουμε να ακυρωθεί κανέναν πρωτάθλημα. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπήκαμε στην διαδικασία να δούμε πως θα γίνει διαβάθμιση και όλα αυτά αν δεν παιχτεί η Γ κατηγορία, μακάρι να έχουμε θετική απάντηση και να προχωρήσουμε κανονικά. Θα βρούμε τον τρόπο να ολοκληρωθούν αν δεν μας δώσουν μια πολύ μακρινή ημερομηνία. Είναι και οι καιρικές συνθήκες μεγάλο πρόβλημα σε αυτές τις κατηγορίες και είναι και θέμα ο φωτισμός».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy