“Βυθίζεται” ακόμα πιο πολύ η Καρμιώτισσα

Νέα ήττα για την ομάδα της Καρμιώτισσας αυτή τη φορά από τη Νέα Σαλαμίνα με 4-0 εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική της Α΄φάσης του πρωταθλήματος. Πλέον η προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να μπορέσει η Καρμιώτισσα να ελπίζει θα πρέπει να είναι τεράστια.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι και να πιέζουν την ομάδα της Καρμιώτισσας. Στο 16΄μετά από τραυματισμό του Κυριακίδη ο νεαρός Στεφανός Κίττος πήρε τη θέση και είχε κάποιες καλές επεμβάσεις. Στο 33΄η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντανίλο. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Καρμιώτισσα να είναι πίσω στο σκορ και στην επανάληψη να ψάχνει την αντίδραση.

Με γκολ για τη Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε η επανάληψη του αγώνα αφού ο Ντανίλο, ανατράπηκε στην περιοχή από το Σάββα και στο 50΄, το εκτέλεσε εύστοχα ο Βάγκνερ έκανε το 2-0. Νέο πέναλτι στο 56΄και 3-0 για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Ντανίλο και πάλι και τα πράγματα πλέον δυσκόλεψαν πολύ για την ομάδα της Καρμιώτισσας για να πάρει βαθμολογικό κέρδος από τον αγώνα.

Το παιχνίδι τελικά δεν έφερε αντίδραση από την Καρμιώτισσα, ενώ στο 85΄ήρθε το τέταρτο γκολ της Νέας Σαλαμίνας με τον Βάγκνερ που πρόλαβε τον Κίττο και πλάσαρε στα δίκτυα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την ομάδα της Καρμιώτισσας να δέχεται την ήττα με 4-0, χωρίς να έχει δείξει ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι στον σημερινό(19/2) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Κίτρινες:  / Μπαράνοφ, Σάββα, Χρίστου

Νέα Σαλαμίνα: Βεσελόφσκι, Σεργίου, Καμισόκο, Βαρέλα(65΄Σανκό), Ντανίλο, Βάγκνερ, Οσέι(73΄Πικής), Τσουκαλάς, Νικολάου, Χριστοφόρου και Κονφέ.

Καρμιώτισσα: Κυριακίδης(16’Κίττος), Μπαράνοφ, Ρομό, Μ. Σάσι(66΄Χατζηβασίλης), Χριστοφή, Ι. Σάσι, Σάββα(66΄Παχίπης), Χρίστου, Ρέινολντς, Νεοφύτου(81΄Καψός), Ντουάρτε(46΄Μπαργκάν).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy