Έξαλλοι έγιναν οι Ινδοί με αυτή τη νέα τόπλες πόζα της Rihanna

Μπορεί αυτή να μην είναι η πρώτη φορά που η pop star και επιχειρηματίας της βιομηχανίας της μόδας και της ομορφιάς Rihanna ποζάρει τόπλες, αλλά σίγουρα είναι η πρώτη φορά που προκάλεσε τόσο οργισμένες αντιδράσεις στην Ινδία.

Μάλιστα η Rihanna πριν από λίγες μέρες είχε εξαγριώσει την πολιτική εξουσία στην Ινδία, επειδή είχε κάνει μια ανάρτηση στο twitter όπου υπερασπίζονταν τους αγρότες που διαδηλώνουν κατά των νέων μεταρρυθμιστικών νόμων στην χώρα, προκαλώντας την οργή του υπουργού Εξωτερικών της Ινδίας ο οποίος κατηγόρησε τη Rihanna και άλλους celebrities πως ανακατεύονται σε εσωτερικά θέματα της χώρας του, δημιουργώντας λάθος εντυπώσεις.

Όμως τώρα η Rihanna, μάλλον άθελά της, εξαγρίωσε πολλούς Ινδούς και όχι μόνο τους υποστηρικτές του κυβερνητικού σχήματος της χώρας.

Αφορμή στάθηκε η νέα τόπλες πόζα που ανέβασε η σταρ στο Instagram για να διαφημίσει την εταιρεία εσωρούχων της Savage X Fenty, όπου η Rihanna έχει κρεμασμένο στο λαιμό της ένα μενταγιόν που απεικονίζει στην άκρη του, κοντά στο γυμνό στήθος της, τον Γκανέσα, τη δημοφιλέστερη θεότητα της Ινδίας.

«Είναι σκανδαλώδες να βλέπει κανείς πώς η @Rihanna χλευάζει ξεδιάντροπα τον αγαπημένο μας θεό #Ganesh», έγραψε σε tweet ο Ραμ Καντάμ, ένας βουλευτής, μέλος του κόμματος του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι. «Αυτό δείχνει σε ποιο βαθμό δεν έχει κανέναν σεβασμό για τον πολιτισμό και τις παραδόσεις της Ινδίας».

Το Παγκόσμιο Ινδουιστικό Συμβούλιο (Vishva Hindu Parishad, VHP), μια οργάνωση που συνδέεται με το κυβερνών εθνικιστικό ινδουιστικό κόμμα Bharatiya Janata (BJP), έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μηνύσεις για να καταφέρει το Twitter και το Facebook να αποσύρουν τη φωτογραφία αλλά και να επιβάλουν μέτρα σε βάρος των λογαριασμών της Rihanna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy