Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Επανέναρξη για το πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας είχαμε το Σαββατοκυρίακο(13,14/2), ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε την 25η αγωνιστική. Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ΑΕΛ και αγωνίζονται δανεικεί στο εξωτερικό είναι οι Λεάντρο Σίλβα στην Arouca Πορτογαλίας και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν που αγωνίζεται στη Λαμία.

Από τον Κούρη Ερήμης αποχώρησε και ο νεαρός Ευαγόρας Αντωνίου, ο οποίος έφυγε για την Αμερική όπου θα συνδυάσει τις σπουδές του με ποδόσφαιρο καθώς κέρδισε υποτροφία, ενώ ο Γιάννης Γερολέμου ακόμα ψάχνεται.

Πάμε να δούμε αναλυτικά για τον καθένα από αυτούς:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Μπήκε ως αλλαγή στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του στο 73΄κόντρα στον Ολυμπιακό(0-3)

Ανδρέας Φράγκου(Άρης): Μπήκε ως αλλαγή στο 46΄στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στον Ονήσιλο(1-1)

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ξεκίνησε βασικός στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Varzim(0-0) και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 59΄.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά(1-2).

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Ομόνοια(0-2)

Μάρκος Μουστάκης(ΕΝΥ Ύψωνα): Αγωνίστηκε ως βασικός σε ολόκληρο τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Αναγέννηση Δερύνειας(2-2).

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Δεν ήταν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ(3-1), λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού.

Γκεβόργκ Γκαζαριάν(Λαμία): Μπήκε ως αλλαγή στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του στο 64΄κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την 22η αγωνιστική της Super League.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy