Θέμα ο Πετράκης και στην Ελλάδα

Παίζει παντού ο Πετράκης

Το θέμα τεχνικής ηγεσίας στον Απόλλωνα, μετά την ήττα στο ντέρμπι από την ΑΕΛ, ηφυγή Γιάννη Πετράκη αλλά και η δεύτερη ευκαιρία που πήρε από τον Νίκο Κίρζη έγινε θέμα και στον Ελλαδικό τύπο.

Στην πόρτα εξόδου ο Πετράκης

Άλλαξε γνώμη ο Κίρζης, μένει μέχρι να φύγει ο Πετράκης

Το δημοσίευμα από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

Παραμένει στον πάγκο του Απόλλωνα Λεμεσού ο Γιάννης Πετράκης, παρά την ήττα από την ΑΕΛ με 2-1, στο «Τσίρειο», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Ελληνας τεχνικός του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκης, δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις. Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και της κακής εμφάνισης της ομάδας του, ζητώντας συγγνώμη από τους φιλάθλους.

Η διοίκηση, ενώ αρχικά εξέταζε θέμα τεχνικής ηγεσίας, τελικά αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον κρητικό τεχνικό.

Χθες (16/2) το μεσημέρι ο πρόεδρος της κυπριακής ομάδας, Νίκος Κίρζης, και ο Γιάννης Πετράκης συναντήθηκαν, συζήτησαν εφ όλης της ύλης για τα δεδομένα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η απόφαση που πάρθηκε είναι πως συνεχίζουν μαζί με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο 61χρονος τεχνικός ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας στον αγώνα με την ΑΕΛ, ανέλυσε στη διοίκηση τα αίτια της αποτυχίας και μετέφερε τη σιγουριά του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy