Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει Σκωτίας

Στην τελική ευθεία μπήκε από σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει των αγώνων που μας περιμένουν στην προκριματική φάση του UEFA Women’s Euro.

Πρώτος αντίπαλος μας η Σκωτία την ερχόμενη Παρασκευή και ώρα 15:00 στο ΑΕΚ Αρένα και την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, θα αντιμετωπίσουμε την Φινλανδία (19:00, ΑΕΚ Αρένα) για τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης. Σημειώνεται ότι είναι οι τελευταίοι αγώνες της διοργάνωσης για τον όμιλο μας.

Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία και το πρόγραμμα της Τετάρτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Από αγωνιστικής πλευράς, το σκηνικό με κάποιες ποδοσφαιρίστριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τραυματισμούς, θα ξεκαθαρίσει μετά και την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης στο ΑΕΚ Αρένα.

Η Εθνική μας ανεξάρτητα από τον υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε ισχυρές ομάδες, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό και το βάρος της προσπάθειας για την ώρα επικεντρώνεται στον αγώνα με αντίπαλο τη Σκωτία.

«Σίγουρα είναι πολύ δύσκολος αγώνας, η Σκωτία είναι από τις ισχυρές ομάδες της Ευρώπης και μέσα από την προσπάθεια μας θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για το καλύτερο.

Οι εμπειρίες από τους προηγούμενους αγώνες μας θα βοηθήσουν, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και ο συνολικός απολογισμός θα γίνει μετά και από τον αγώνα με αντίπαλο την Φινλανδία», δήλωσε χαρακτηριστικά η τερματοφύλακας της Εθνικής μας Μαρία Ματθαίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy