Χωρίς τρεις η Γιουβέντους με Πόρτο

Ο κεντρικός αμυντικός, Λεονάρντο Μπονούτσι, που είναι τραυματίας και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, δεν θα παίξουν αύριο (17/2) με την Γιουβέντους στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League με την Πόρτο στο «Ντραγκάο», όπως δήλωσε ο προπονητής τους, Αντρέα Πίρλο.

Αυτές οι δύο απουσίες έρχονται να προστεθούν στον τραυματισμό του Κολομβιανού Χουάν Κουαδράρο, για τον οποίο ο σύλλογος ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι θα απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα ημέρες, μετά τον τραυματισμό του το Σάββατο στον ιγνυακό τένοντα, ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για τουλάχιστον δέκα ημέρες.

Ο Ουαλός μέσος, Άαρον Ράμσεϊ, που έμεινε εκτός τις δύο τελευταίες εβδομάδες λόγω μυικών προβλημάτων, επανέρχεται στην αποστολή της πμάδας του Τορίνο, στην οποία θα συμπεριληφθούν για το ταξίδι στην Ποτογαλία και οι Μπονούτσι, Μτιμπάλα, προκειμένου να βρίσκονται κοντά με την υπόλοιπη ομάδα, όπως τόνισε ο Πίρλο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy