Πήρε το ντέρμπι η ΑΕΛ και ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση!

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε σήμερα(16/2) στο κλειστό “Νίκος Σολομωνίδης” ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρες ομάδες του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών, Robo Markets ΑΕΛ και Property Gallery Απόλλων.

Το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με την ομάδα της ΑΕΛ να το κερδίζει με 25-22, αφού στα τελευταία του στάδια πήρε μια διαφορά την οποία διατήρησε μέχρι τέλους. Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες μπήκαν καλύτερα και έκαναν μια διαφορά 17-11 και στη συνέχεια 19-12, που ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί και πήραν εύκολα το σετ με 25-16.

Στο τρίτο σετ οι παίκτριες του Απόλλωνα αντέδρασε και πήραν τα ηνία από την αρχή. Οι της ΑΕΛ έκαναν την αντεπίθεση τους και ισοφάρισαν σε 24-24, 25-25, αφού επέστρεψαν από το -7. Το σετ πήγε στη συνέχεια πόντο, πόντο για να το κερδίσει τελικά η ΑΕΛ με 29-27.

Με τη νίκη της αυτή η ΑΕΛ έφτασε τους 33 βαθμούς και έμεινε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με τη λήξη της Α΄φάσης, ενώ ο Απόλλωνας είναι στη 2η θέση με 30 βαθμούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy