Η ιταλική ομοσπονδία ερευνά τα όσα έγιναν στο Γιουβέντους-Ιντερ

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FIGC) ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα την Πέμπτη (11/02) για τη συμπεριφορά των επιτελείων της Γιουβέντους και της Ίντερ, κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας την περασμένη Τρίτη (09/02).

Ο προπονητής του Ίντερ Αντόνιο Κόντε «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό, να δείχνει το… μεσαίο δάκτυλό του προς τους ανθρώπους της Γιουβέντους, με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης να επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος της «Γιούβε» Αντρέα Ανιέλι προσέβαλε ανοικτά τον πρώην προπονητή του συλλόγου του Τορίνο.

Το ματς, γνωστό σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους, ως “το ντέρμπι της Ιταλίας” λόγω της ιστορικής αντιπαλότητας μεταξύ των συλλόγων, έληξε 0-0, αποτέλεσμα που έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό μετά τη νίκη της με 2-1 στον πρώτο αγώνα.

Οι συμπεριφορές των δύο πλευρών θα εξεταστούν από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα Τζουζέπε Τσίνε, ενώ ο 4ος διαιτητής του αγώνα, Ντανιέλε Τσίφι, που ήταν δίπλα σε όλα σχεδόν τα περιστατικά, κλήθηκε για να καταθέσει όσα υπέπεσαν στην αντίληψή του.

Από την πλευρά του ο Κόντε, που εργάστηκε στη Γιουβέντους για τρία χρόνια υπό τον Ανιέλι, πριν παραιτηθεί απροσδόκητα την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας του 2014, δήλωσε ότι δεχόταν διαρκώς προσβολές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Νομίζω ότι ο τέταρτος διαιτητής άκουσε και είδε τι συνέβη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να είναι πιο ευγενικοί κατά τη γνώμη μου και σεβασμό για όσους εργάζονται» είπε χαρακτηριστικά ο σημερινός τεχνικός της Ίντερ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy