Τώρα… μόνο ένα θαύμα!!!

Την ήττα δέχθηκε η Καρμιώτισσα από τον Εθνικό Άχνας εκτός έδρας με σκορ 2-1 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για την παραμονή της ομάδας των Πολεμιδιών.

Κατώτερη στο πρώτο ημίχρονο η Καρμιώτισσα από τους γηπεδούχους που ήταν πιο απειλητικοί και πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0. Η ομάδα του Εθνικού Άχνας ευτύχησε με ένα όμορφο γκολ του Μιγκελίτο να προηγηθεί στο 26΄. Η Καρμιώτισσα μετά το γκολ έβγαλε κάποια αντίδραση χάνοντας μια ευκαιρία με την κεφαλιά του Ρομό που πέρασε έξω. Στο 37΄είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή για τους φιλοξενούμενους με τον Χέρκοβιτς να μπαίνει στη θέση του τραυματία Ευσταθίου.

Με αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η Καρμιώτισσα για να πιέσει περισσότερο αφού ήταν πίσω στο σκορ. Στο 47΄ήρθε η μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους με τον Ρομό, όμως ο Μπογκατίνοφ έσωσε τον Εθνικό. Στο 52΄ο Μαίντεβατς μετά από ωραία πάσα που δέχθηκε έβαλε τον Εθνικό μπροστά στο σκορ με 2-0 και δυσκόλεψε τα πράγματα για την Καρμιώτισσα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αφού δεν είχαν άλλη επιλογή πλέον, αλλά ο Εθνικός αμυνόταν σωστά. Στο 79΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια ο Ρομό μείωσε για την Καρμιώτισσα και της έδωσε ελπίδες καθώς απέμεναν ακόμα δέκα λεπτά συν οι καθυστερήσεις.

Στα εναπομείναντα λεπτά αλλά και στα τρία λεπτά των καθυστερήσεων δεν κατάφερε η Καρμιώτισσα να πάρει την ισοπαλία και δέχθηκε μοιραία την ήττα με 2-1, που την βύθισε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Κίτρινες: Περατικός, Μιγκελίτο, Μπογκατίνοφ, Χριστοφή, Κοστόφσκι / Ι.Σάσι

Εθνικός Άχνας: Μπογκατίνοφ, Ουαλί(59΄Ντόλεζαλ), Περατικός, Μιγκελίτο, Παπαγεωργίου(83΄Ταράσοφς), Ντεϊβίσον, Χουντόμπιακ, Κυπριανού, Ζάκπα(90+Κοστόφσκι), Χριστοφή και Μαΐντεβατς(83΄Κ.Ηλία).

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Ευσταθίου(36΄Χέρκοβιτς), Μπαράνοφ, Ρόμο, Χριστοφή(69΄Στυλιανού), Πέρεζ, Ι.Σάσι, Ρέινολντς(78΄Μπουμπακαρί), Χρίστου, Χατζηβασίλης(46΄Μ.Σάσι) και Νεοφύτου(46΄Ντουάρτε).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy