Αυτό θα πει μεταγραφή ουσίας…

Αναμφίβολα ο δανεισμός του Μαίντεβατς από την ΑΕΛ στον Εθνικό Άχνας, μπορεί να κριθεί από τώρα ως μεταγραφή “λίρα εκατό” για την προσφυγική ομάδα.

Ο Σέρβος επιθετικός βάλθηκε να σώσει την ομάδα της Άχνας, αφού αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στα άλλα τρία που αγωνίστηκε επίσης σκόραρε και έδωσε τους βαθμούς στην ομάδα του. Κόντρα στον Ολυμπιακό έβαλε το πρώτο του και νικητήριο γκολ στο 2-1, με τον ΑΠΟΕΛ σκόραρε και ισοφάρισε σε 1-1 για να ακολουθήσει η μεγάλη νίκη του Εθνικού με 3-2 και σήμερα(11/2) κόντρα στην Καρμιώτισσα στο 52΄, σκόραρε το δεύτερο γκολ που έδωσε τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του.

Αναμφίβολα μια πολύ καλή προσθήκη που θα βοηθήσει τον Εθνικό στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει για σωτηρία, ενώ στην ΑΕΛ τρίβουν τα χέρια τους για τον επιθετικό που έχουν στο ρόστερ, αφού θα πάρει πλέον αρκετό χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες για τη νέα σεζόν!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy