Φανούριος: “Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση, στόχος μας είναι η νίκη στο ντέρμπι της Λεμεσού”

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα(10/2) στον Super Sport FM 104.0 για την τεράστιας σημασίας νίκη της ομάδας του επί της ΑΕΚ στο Τσίρειο και για τη συνέχεια.

Για τα έργα στο νέο γήπεδο της Λεμεσού: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς έργο που θα έρθει να ολοκληρώσει την τρομερή οργάνωση και την αγωνιστική άνοδο του Απόλλωνα από το 2013 μέχρι σήμερα και θα παλεύουμε επί ίσοις όροις για την κατάκτηση του τίτλου και με τους υπόλοιπους διεκδικητές».

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Η ομάδα είναι προσηλωμένη στον στόχο. Η κάθε απώλεια είναι σημαντική και προκαλεί τριγμούς και συναισθηματική αναστάτωση, όμως η ουσία είναι να βρίσκεις τον τρόπο να αντιδράς. Για εμάς σημαντικός ήταν ο αγώνας με την ΑΕΚ, ένας δυνατός αντίπαλος και με έναν προπονητή που γνωρίζει την ομάδα μας και νομίζω δίκαια φτάσαμε στη νίκη. Ήμασταν ανώτεροι, είχαμε και δύο δοκάρια, ενώ πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση».

Για τον Πίττα, τον Ψύχα και τον Σακέττι: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να βάζει τέρματα ο Πίττας σημαίνει ότι κάτι γίνεται σωστά για να πάει η μπάλα στο μέρος του και να σκοράρει. Ο Ψύχας ταλαιπωρήθηκε από σοβαρούς τραυματισμούς, μπράβο του, τα πήγε καλά και αυτή η πίστη που επέδειξε η διοίκηση πάνω του και τον κράτησε εν καιρό απραξίας έδειξε ότι πιστεύει στην αγωνιστική του αξία. Δούλεψε πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο έμπειρος και σε μια διαφορετική για αυτόν θέση ανταποκρίθηκε. Ο Σατσιέτι είναι παλιά καραβάνα, εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και επέστρεψε σε μια σημαντική καμπή του πρωταθλήματος. Όπως φυσικά και όλοι οι παίκτες, γεμίζει η ομάδα, έχει αρκετές επιλογές ο κ. Πετράκης. Ο Γκεριέ είναι ακόμη σε περίοδο καραντίνας, σε 2-3 ημέρες νομίζω να βγει και θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για το δημοσίευμα από το Αζερμπαϊτζάν ότι στο στόχαστρο του Απόλλωνα βρίσκεται ο 30χρονος Ισπανός μέσος Χάιμε Ρομέρο της Καραμπάχ είπε: «Αυτά είναι ρεπορτάζ από το εξωτερικό, αναδημοσιεύτηκαν σωστά εδώ γιατί είναι μέρος της καθημερινότητας, όμως εμείς δεν ασχολούμαστε τώρα με αυτά, είμαστε επικεντρωμένοι στο στόχο μας».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΛ που ακολουθεί: «Δεν κάνουμε από τώρα υπολογισμούς. Είναι ένα παιχνίδι ντέρμπι, της Λεμεσού και ο στόχος μας είναι η νίκη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy