Παπαχαραλάμπους: ” Καρμιωτισσα, Απόλλων και ΑΕΛ, είναι υπό εξέταση γιατί ήρθαν κόκκινοι φάκελοι σε φιλικούς αγώνες”

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος μιλώντας σήμερα(10/2) στον ΣΠΟΡ FM 95 απάντησε στους Σαββίδη και Γλυκή, ενώ ανέφερε και τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση από την προεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού:

«Οι λόγοι που με οδήγησαν είναι ότι αγαπώ τον χώρο του αθλητισμού και ειδικά το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί μία επιτροπή να δουλέψει με αυτό τον τρόπο, ενώ το καθήκον της είναι πολύ σοβαρό», είπε αρχικά και συνεχίζοντας απάντησε εάν είχαν παρεμβολές στο έργο τους:
«Παρεμβολές πάντα υπάρχουν, όμως θα πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Όσες λιγότερες οι συνθήκες, τότε οι παρεμβολές θα είναι περισσότερες».

Μετά απάντησε στον αντιπρόεδρο του Απόλλωνα, Αντώνη Γλυκή: «Από την στιγμή που ο κ. Γλυκής είναι παράγοντας του ποδοσφαίρου και είναι μέσα στο κύκλωμα, δεν θέλω να σχολιάσω. Γιατί δεν μίλησε ο κ. Γλυκής για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα, όπου ήρθε κόκκινος φάκελος και είχε έντονη στοιχηματική δραστηριότητα. Ο Απόλλωνας είναι υπό έλεγχο μαζί με την Καρμιώτισσα για αυτό το φιλικό παιχνίδι. Ήξερε ότι η Καρμιώτισσα έχει πέντε φακέλους, γιατί πήγε να κάνει φιλικό μαζί της; Όπως θέλει να παρουσιάζεται ο κ. Γλυκής, είναι σοβαρός, σε ένα σοβαρό σωματείο. Δεν πρέπει να τα προσέχει αυτά; Ο Απόλλωνας δικαίως βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, γιατί έχει πολύ καλή ομάδα. Αλλά, θα πρέπει να μείνει στις αρμοδιότητες του».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι Καρμιωτισσα, Απόλλων και ΑΕΛ, είναι υπό εξέταση γιατί ήρθαν κόκκινοι φάκελοι σε φιλικούς αγώνες: «Οι κόκκινοι φάκελοι είναι σε συγκεκριμένες ομάδες. Και αν τους κόψεις τα φιλικά, τότε θα σταματήσουν. Αν το κάνουν στα επίσημα, τότε θα πέσουν. Αυτό που θέλω να σας δώσω να καταλάβετε, είναι ότι το επίσημο δεν έχει επιλογή, το φιλικό είναι επιλογή σου να παίξεις. Για το φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα εξετάζεται και η ΑΕΛ. Και οι δύο φάκελοι είναι υπό εξέταση. Και ρωτώ, τώρα που θα εξετάζει η νέα επιτροπή τους φακέλους, θα ζητήσουν την παραίτηση της; Αφού η εξέταση πρέπει να γίνει, για να διαφανεί ότι δεν έκαναν κάτι, γιατί φωνάζουν».

Για τις κατηγορίες του κ. Σαββίδη ότι ήταν η επιτροπή δεν ήταν ενωμένη: «Η επιτροπή δεν ήταν μόνο ενωμένη, ήταν πάρα πολύ ενωμένη. Όταν όμως με εξαπάτησε ο κ. Σαββίδης ότι πήρε κατάθεση του κ. Παπασταύρου, ενώ δεν πήρε. Και όταν του έστειλα πολλαπλές επιστολές για να παραδοθεί η κασέτα, μου απάντησε ότι είχε συμφωνήσει με τον κ. Παπασταύρου, ότι θα μείνουν μεταξύ τους», είπε και συμπλήρωσε: «Είχα τις επιφυλάξεις μου από την αρχή και για να μείνει ενωμένη η επιτροπή προχωρήσαμε. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρε κατάθεση; Αφού πήρε, γιατί δεν φέρνει την κασέτα, για καταγραφεί και να μπει στο αρχείο».

Για το αν θα πάει όλη η επιτροπή στην βουλή: «Από σεβασμό και μόνο θα πάω. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους».

Για το αν είναι πολιτικό το ζήτημα: «Η αντίδραση της Ομόνοιας και του ΑΚΕΛ, ξεκίνησε όταν ζήτησα επίμονα την κασέτα του κ. Παπασταύρου. Έβγαλε πρώτα η Ομόνοια και ζητούσε να παραιτηθώ και την επόμενη μέρα το ΑΚΕΛ. Τώρα εάν είναι πολιτικό το θέμα, εγώ δεν μπορώ να ξέρω».

Εάν έκανε δουλειά το διάστημα που ήταν στην επιτροπή: «Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά και ήσυχη τη συνείδησή μου. Με όσα όπλα είχα στην διάθεση μου, πιθανόν να έγινε και περισσότερη δουλειά απ’ ότι έγινε. Δεν μετανιώνω για τίποτα και ούτε κακίζω τον κ. Σαββίδη. Για να καταλάβετε, δεν είμαι εγώ που ζήτησα την εξέταση της υπόθεσης του αγώνα Ανόρθωση-Απόλλων, αλλά συμφωνώ μαζί του».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy