Ο Μέσι δυσφορεί με το θόρυβο για την μεταγραφή του

Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλει το προσεχές καλοκαίρι να κάνει το «μεγάλο κόλπο» και να πάρει στην γαλλική πρωτεύουσα τον Λιονέλ Μέσι. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα πρόκειται για την σημαντικότερη μεταγραφή στην Ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ήδη οι άνθρωποι των πρωταθλητών Γαλλίας, βγάζουν ολοένα και συχνότερα… προς τα έξω, ότι κινούνται για την απόκτηση του Μέσι.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει ο ευρωπαϊκός Τύπος, ο 33χρονος «ψύλλος» φαίνεται να δυσφορεί με ολον αυτόν τον θόρυβο, που δημιουργείται γύρω από το μέλλον του μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή, που η Μπαρτσελόνα θ΄ αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League.

Σύμφωνα με το «France Football», ο Αργεντινός άσος, δεν είναι αδιάφορος για τις προθέσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ το «ESPN» αναφέρει ότι «όλος αυτός ο θόρυβος στα μέσα ενημέρωσης, δεν αρέσει στον Μέσι και ειδικότερα τα σχόλια που προκύπτουν».

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής, θέλει χρόνο για να σκεφθεί και ν΄ αποφασίσει τι θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι, περιμένοντας τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου των Καταλανών, προκειμένου να μάθει τον σχεδιασμό της νέας διοίκησης και τον ρόλο που θα του ζητηθεί να έχει.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy