Τρία νέα πρόσωπα στην έρευνα για το θάνατο του Μαραντόνα

Συνεχίζεται η διερεύνηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως έκανε γνωστό το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, στην έρευνα του γενικού εισαγγελέα προστέθηκαν από χθες, ο ψυχολόγος Κάρλος Ντίας, ο οποίος παρακολούθησε τον διάσημο παίκτη τους μήνες πριν από το θάνατό του, και δύο νοσηλευτές, η Νταιάνα Γκισέλα Μαδρίτ και ο Ρικάρντο Αλμιρόν. Βεβαίως διερευνάται ακόμα η εμπλοκή του νευροχειρουργού Λεόπολντο Λούκε και της ψυχιάτρου Αγκουστίνα Κοσάκοφ.

Σχετικά με τον ψυχολόγο Ντίας, η εισαγγελία λέει ότι έχει αποδείξεις ότι από τον περασμένο Οκτώβριο είχε σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του Μαραντόνα. Η έρευνα των νοσηλευτών συνδέεται με το γεγονός ότι, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας, θα μπορούσαν να είχαν παρατηρήσει την κατάσταση που οδήγησε στο θάνατό του Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου.

Η εισαγγελία δεν αποκλείει επίσης την έρευνα  και άλλων, καθώς συλλέγονται στοιχεία, ίσως μάλιστα κληθεί και η μαγείρισσα, αν και η εισαγγελία δεν υποψιάζεται ότι φέρει κάποια ευθύνη.

Επίσης ζητήθηκε το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων του Μαραντόνα, τα οποία πήραν από το σπίτι του την ημέρα του θανάτου του. Μέχρι στιγμής, πολλές κλήσεις προέρχονται από τα κινητά τηλέφωνα των Λούκε και Κοσάκοφ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy