Πιο κοντά στην Μαρσέιγ ο Σαμπαόλι

Ο Χόρχε Σαμπαόλι είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Αντρέ Βίλας Μπόας στην τεχνική ηγεσία της Μαρσέιγ. Ο τεχνικός διευθυντής των Μασσαλών, Πάμπλο Λονγκόρια, έχει καταλήξει στον 60χρονο Αργεντινό προπονητή, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία ν΄ αναλάβει την γαλλική ομάδα, αλλά έθεσε έναν όρο. Ο Σαμπαόλι, θέλει να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα Βραζιλίας με την Ατλέτικο Μινέϊρο, καθώς τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, η ομάδα του διεκδικεί τον τίτλο, δεδομένου ότι απέχει έξι βαθμούς από την κορυφή όπου βρίσκεται η Ιντερνασιονάλ (σ.σ. 60 έναντι 66).

Για να προχωρήσει στην συμφωνία με τον Σαμπαόλι, η διοίκηση της Μαρσέιγ θα πρέπει να καλύψει την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιο του ο βραχύσωμος τεχνικός, το ύψος της οποίας υπολογίζεται μεταξύ 670.000 και 1,24 εκ. ευρώ, όπως αναφέρουν πηγές από την Βραζιλία.

Το πρωτάθλημα στην «χώρα της σάμπας» ολοκλήρωνεται στις 26 Φεβρουαρίου και θεωρείται δεδομένο, ότι σε περίπτωση που οι διοικούντες την Μαρσέιγ επιλέξουν να περιμένουν μέχρι τότε, ο Σαμπαόλι θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Σε αυτήν την κατεύθυνση, κινείται και ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέϊρο, Σέρζιο Κοέλιο, ο οποίος θα απαλλαγεί από ένα μεγάλο οικονομικό βάρος, καθώς ο μισθός του Αργεντινού προπονητή, ανέρχεται σε 335.000 ευρώ μηνιαίως.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy