Φανούριος: “Στηρίζουμε τον Δημητρίου, δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε με Καρμιώτισσα, στο γήπεδο αντίπαλοι με Σωφρόνη”

Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε σήμερα(8/2) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα: «Δεν ήταν το αποτέλεσμα για το οποίο ταξιδέψαμε στο Παφιακό, όμως από τη στιγμή που ο αντίπαλος κρατούσε τη νίκη μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο μετριάζεται η κατάσταση. Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για τις απώλειες της ομάδας: «Είμαστε όλοι ισόβαθμοι σχεδόν γιατί οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο έχουν απώλειες σε παιχνίδια που υπολόγιζαν ότι θα κέρδιζαν. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, θα έχουμε εννέα παιχνίδια στη Λεμεσό και τέσσερα εκτός. Το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Ο κόσμος έχει δίκιο να έχει απαιτήσεις. Εμείς είμαστε οι πρώτοι που τις έχουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπουμε τα του οίκου μας, δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι».

Για το κατά πόσον μπορεί να δημιουργηθεί βαθμολογική διαφορά από τους υπόλοιπους πριν τα πλέι οφ: «Αυτό δεν μπορείς να το σχεδιάζεις, δεν μπορεί να σχηματιστεί διαφορά. Θα πάει μέχρι το τέλος στην κόψη του ξυραφιού, δεν θα ξεχωρίσει κανείς».

Για το παιχνίδι απέναντι στον πρώην προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή: «Άλλο η φιλία εκτός γηπέδου. Στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι. Τον σεβόμαστε απεριόριστα, όμως αύριο θα είμαστε αντίπαλοι».

Για τις επιστροφές: «Χρειαζόμαστε και τον Νταμπό και τον Σακέτι και τον Μάρκοβιτς και τον Φιλιώτη. Περιμένουμε να τελειώσει η καραντίνα του Γκεριέ για να είμαστε πλήρης στην τελική ευθεία. Διανύει την καραντίνα του, όταν ολοκληρωθεί θα ενσωματωθεί με την ομάδα».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Είναι σε εξέλιξη η τελευταία προπόνηση, πρέπει να περιμένουμε να μας ενημερώσουν».

Για τον Αμερικανό τερματοφύλακα που θα δοκιμαστεί: «Θα περάσει από δοκιμαστικά για τη νέα περίοδο. Βασικός μας τερματοφύλακας είναι ο Δημητρίου, οφείλουμε να τον στηρίξουμε γιατί στήριξε κι αυτός την ομάδα. Είναι πολύ υποσχόμενος τερματοφύλακας, μας βοήθησε τα μέγιστα. Όλοι έχουν κάμψεις, τον στηρίζουμε στον μέγιστο βαθμό αν και κρίνεται αυστηρά την τελευταία περίοδο».

Για τις απουσίες ενόψει ΑΕΚ: «Θα είναι εκτός Χάμπος, Βασιλείου και Κατελάρης, δεν ξέρω για την ετοιμότητα του Φιλιώτη».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy