Προς Βαρσοβία το Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Αλλαγή έδρας και στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι

Μετά το παιχνίδι ανάμεσα στη Λειψία και τη Λίβερπουλ για τους «16» του Champions League, που «μεταφέρθηκε» οριστικά στην Ουγγαρία και το «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, λόγω της απαγόρευσης των γερμανικών υγειονομικών αρχών της εισόδου ταξιδιωτών από την Βρετανία στην χώρα, έχει δημιουργηθεί πρόβλημα και με τον πρώτο αγώνα των «16» διοργάνωσης ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και στην Τσέλσι.

Οι ισπανικές αρχές έχουν απαγορεύσει τις πτήσεις από χώρες με υψηλούς δέκτες του μεταλλαγμένου ιού, όπως είναι το Ηνωμένο Βασίλειο κι όλα δείχνουν πως και το συγκεκριμένο ματς θα γίνει εκτός Ισπανίας.

Σύμφωνα με την ιταλική «Gazzetta Dello Sport» η πρώτη μάχη ανάμεσα στις δύο ομάδες (23/2) θα διεξαχθεί πιθανότατα σε πολωνικό έδαφος και συγκεκριμένα στη Βαρσοβία.

Στις υποψήφιες χώρες παραμένει και η Ρουμανία (Βουκουρέστι), με την UEFA να έχει ήδη επικοινωνήσει με τη ρουμανική ομοσπονδία, η οποία παραμένει σταντ-μπάι, για την τελική απόφαση της δοργανώτριας αρχής.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy