«Η Μπάγερν μπορεί να ολοκληρώσει ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στον κόσμο»

Στο πρώτο του Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, ο Ρόμπετ Λεβαντόφσκι θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει με την Μπάγερν τον έκτο τίτλο για τη σεζόν 2019/20, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Πεπ Γκουαρντιόλα από το 2009/10. Για να το κάνουν αυτό οι Βαυαροί θα χρειαστεί πρώτα απόψε, να  αποκλείσουν στα ημιτελικά την Αλ Αχλί. «Είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς, μια νέα πρόκληση. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτόν τον τίτλο. Κερδίσαμε όλα όσα θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το 2020. Αυτός είναι ο τελευταίος τίτλος που μπορούμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Λεβαντόφσκι σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της FIFA.

«Εάν είσαι εδώ σε αυτή τη διοργάνωση, αυτό σημαίνει ότι είσαι μια ισχυρή ομάδα. Αυτό ισχύει και για την Αλ Αχλί. Πρέπει να αγωνιστούμε γι αυτήν τη νίκη από το πρώτο λεπτό. Πρέπει να δείξουμε τις καλύτερες ικανότητές μας», πρόσθεσε.«Τώρα, λόγω της covid-19 πρέπει να παίζουμε σχεδόν κάθε τρεις ημέρες. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε ομάδα, όχι μόνο για εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, πρέπει να παραμείνουμε σε φόρμα όλη τη σεζόν», πρόσθεσε.

«Η κατάκτηση του Champions League ήταν ένα καταπληκτικό συναίσθημα, μια καταπληκτική βραδιά για εμάς. Όλη η ημέρα του τελικού ήταν τόσο αξέχαστη. Τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα, αυτό που ένιωσα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Δεν ήξερα ακριβώς τι σήμαινε, αλλά μπορώ να πω ότι το όνειρο έγινε πραγματικότητα. Η κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου συλλόγων θα ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την Μπάγερν. Θα ήταν πραγματικά ξεχωριστό. Όχι μόνο για την Μπάγερν ή για τη Γερμανία, αλλά θα ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά επιτεύγματα στον κόσμο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy