Έγραψε Ιστορία ο Ζλάταν

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, επιμένει ότι δεν εκπλήσσεται από την αξιοσημείωτη… μακροζωία του Ζλάταν Ιμπαΐμοβιτς, υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να παρατείνει ο Σουηδός το συμβόλαιό του με το σύλλογο στη Serie A.

Ο 39χρονος επιθετικός έσπασε το… φράγμα των 500 γκολ καριέρας, συμπληρώνοντας τα 501 στη σημερινή ευρεία νίκη με 4-0 επί της Κροτόνε, χαρίζοντας στη Μίλαν διαφορά δύο βαθμών στην κορυφή της κατάταξης από τη διώκτρια της, Ιντερ.

Το συμβόλαιο του Ιμπραΐμοβιτς λήγει στο τέλος της εφετινής αγωνιστικής περιόδου και σε ερώτηση που δέχθηκε για το ενδεχόμενο ανανέωσης του, ο Πιόλι απάντησε: «Δεν γνωρίζω. Ο Ζλάταν τα πηγαίνει καλά μαζί μας και το καλύτερο είναι ότι δουλεύουμε υπέροχα μαζί. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και θέλουμε να τα πάμε καλά, αλλά ο Ζλάταν θα αποφασίσει το μέλλον του. Εύχομαι να συνεχίσει να αγωνίζεται και να το κάνει μαζί μας».

Ο Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ στην εφετινή λίστα της Serie A, πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο (16 γκολ), έχοντας σημειώσει 14 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Συνολικά, ο έμπειρος επιθετικός έχει σημειώσει 27 γκολ σε 37 αγώνες από τότε που επέστρεψε στο Μιλάνο για μια δεύτερη θητεία τον Ιανουάριο του 2020, ενώ ηγείται της προσπάθειάς της Μίλαν για τον πρώτο τίτλο της στη Serie A μετά από 10 χρόνια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy