Ο Χάμιλτον υπέγραψε στη Mercedes για το 2021

Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει να οδηγεί και το 2021

Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει να οδηγεί και το 2021 το μονοθέσιο της Mercedes, καθώς η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα ότι ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Έτσι ρυθμίστηκε με τον καλύτερο τρόπο η ασυνήθιστη κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, καθώς οι δύο πλευρές μπήκαν στο νέο έτος χωρίς να έχουν φτάσει σε συμφωνία, μολονότι επέμεναν ότι όλα ήταν θέμα του πότε και όχι του αν θα «έδιναν τα χέρια». Τελικά ο Βρετανός οδηγός και ο επικεφαλής της Mercedes, Τότο Βολφ, οριστικοποίησαν τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου συνεργασίας τους και ανακοινώθηκε η συμφωνία τους, περίπου τρεις εβδομάδες πριν από την παρουσίαση του μονοθεσίου της ομάδας για το 2021. Πλέον ο Χάμιλτον στρέφει την προσοχή του στην κατάκτηση του όγδοου τίτλου οδηγών στην καριέρα του, επίτευγμα που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, την οποία «μοιράζεται» αυτή τη στιγμή με τον σπουδαίο Μίκαελ Σουμάχερ.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Χάμιλτον θα συνεχίσει για ένατη σεζόν στη Mercedes, στην οποία θα έχει ομόσταυλο τον Βάλτερι Μπότας. Η συμφωνία της γερμανικής ομάδας με τον Φινλανδό για μονοετή επέκταση της συνεργασίας τους για το 2021 είχε ανακοινωθεί τον επρασμένο Αύγουστο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy