Άξιος της μοίρας του… ο Απόλλωνας

Εάν χαθεί ΚΑΙ αυτό το Πρωτάθλημα δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες... στον Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας έδειξε από την αρχή της χρονιάς πως φέτος μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του πολυπόθητου Πρωταθλήματος, μετά από 15 ολόκληρα χρόνια, κάτι που δεν κατάφερε τις προηγούμενες χρονιές.

Στην πορεία βέβαια η ομάδα έδειξε κάποιες αδυναμίες, όμως και πάλι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην κορυφή. Πλέον είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά σε ορισμένους τομείς για να καταφέρει να φέρει εις πέρας τους στόχους της. Αυτά βέβαια είναι θέματα του προπονητή της ομάδας, Γιάννη Πετράκη, που καλείτε να βρει τις λύσεις και να δουλέψει την ομάδα εκεί που δείχνει ότι έχει αδυναμίες.

Κακά τα ψέματα όταν ο Νίκος Κίρζη αποφάσισε να διώξει τον Σωφρόνη Αυγουστή, ενώ η ομάδα βρισκόταν στην κορυφή, και να φέρει τον Κρητικό προπονητή από τον Ολυμπιακό, έπαιρνε ένα μεγάλο ρίσκο.

Ο Mr. Giannis καλός προπονητής μεν, όμως ποτέ του δεν υπήρξε προπονητής σε ομάδα σαν τον Απόλλωνα, που διεκδικεί και θέλει όσο ποτέ το Πρωτάθλημα. Όμως όπως λέει και η παροιμία “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό” έτσι και στον Απόλλωνα στο τέλος της χρονιάς θα φανεί αν η επιλογή του Νίκου Κίρζη ήταν σωστή ή λανθασμένη.

Πάντως να πω την αμαρτία μου σε περίπτωση που οι “γαλάζιοι” δεν κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα, την μεγαλύτερη ευθύνη θα φέρει ο πρόεδρος της ομάδας παρά ο προπονητής, για του λόγους που ανέφερα πιό πάνω.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy