Ναι μεν… αλλά κύριε Πετράκη

Στις τελευταίες δύο συνεντεύξεις Τύπου μετά τους αγώνες με ΑΠΟΕΛ και στον χθεσινό(6/2) με Καρμιώτισσα, όταν ο προπονητής του Απόλλωνα ρωτήθηκε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες και τα τελειώματα, ανέφερε την ίδια απάντηση, “έχουμε την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και δύο ποδοσφαιριστές μέσα στους πρώτους σκόρερ”, εννοώντας βεβαίως τους Πίττα και Ντιγκινί.

Ναι μεν θα συμφωνήσουμε με τον κύριο Πετράκη, ως προς την απάντηση αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που δεν πρέπει να αμφισβητούνται.

Αν ο Απόλλωνας τέλειωνε ακόμα μία από τις ευκαιρίες που έβρισκε, τότε δεν θα έχανε βαθμούς με την ισοφάριση της Νέας Σαλαμίνας και της Πάφου, με τον τρόπο που ήρθε.

Ο Ντιγκινί δεν είναι για την κορυφή της επίθεσης αφού από την ημέρα που παίζει εκεί σκόραρε μόνο ένα γκολ, τα υπόλοιπα είναι με εκτελέσεις πέναλτι.

Δεν θα μπορέσουν να “τραβήξουν το κουπί”, σκοραρίσματος μόνο δύο ποδοσφαιριστές, που και αυτοί δεν έχουν το εύκολο γκολ καθώς χρειάζονται ευκαιρίες και δεν σκοράρουν από την πρώτη.

Στον χθεσινό αγώνα με Καρμιώτισσα, σκόραρε μετά από πολύμηνη παύση ο βασικός επιθετικός της ομάδας και έσωσε τον βαθμό, στο “φεύγα”.

Οι δύο βασικοί επιθετικοί σου έχουν σκοράρει μαζί 8 τέρματα από τα 46 της ομάδας των “γαλάζιων”.

Το χθεσινό γκολ του Νταμπό ήταν το τρίτο, ενώ ο Μπενσοπ έχει 5 και αγνοεί δίκτυα εδώ και καιρό.

Τα μισά γκολ από τα 46, δηλαδή 23 έχουν σκοράρει μαζί οι Πίττας(11) και Ντιγκινί(12).

Η μόνη βοήθεια σ΄αυτούς είναι από Ματέι με 5 και Γιαννιώτα με 3.

Τα υπόλοιπα έχουν σκοράρει οι Σάλαι που έφυγε 2 και από ένα οι Πέδρο, Ντένιτς και ο Λάρσον που αποδεσμεύτηκε.

Είναι φανερό ότι πρέπει να υπάρξουν βοήθειες και περισσότερος πλουραλισμός στο σκοράρισμα για να μπορεί πιο εύκολα ο Απόλλωνας να φτάσει στο γκολ και να παίρνει πιο εύκολα νίκες. Όταν είσαι προηγείσαι με δύο τέρματα, στα τελευταία λετπά ο αντίπαλος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να μειώσει το σκορ.

Πρέπει να υπάρξει δουλειά στο Κολόσσι στα τελειώματα των φάσεων και οι θέσεις των δύο σκόρερ της ομάδας αλλά και η καλύτερη επίθεση δεν πρέπει να είναι πανάκεια στο πρόβλημα!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy