Αίθριος καιρός με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Αίθριος αναμένεται να είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή, με τις θερμοκρασίες να είναι πιο πάνω από τις κανονικές για την εποχή.
Τη Δευτέρα ο καιρός αναμένεται να είναι κυρίως συννεφιασμένος με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση, ωστόσο, άνοδος αναμένεται την Τρίτη.
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί μεταβλητοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά στα δυτικά και στα βόρεια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Αργότερα αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά παράλια μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 8 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τη νύκτα αναμένεται να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό ή και στα ανατολικά παράλια. Τη Δευτέρα ο καιρός θα αρχικά μερικώς συννεφιασμένος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος. Νωρίς το πρωί και τη νύκτα δυνατό να παρατηρείται τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νωρίς το πρωί και τη νύκτα δυνατό να σχηματιστεί τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, στο εσωτερικό και στα ανατολικά παράλια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση μέχρι τη Δευτέρα, παραμένοντας όμως πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy