Λυσάνδρου: “Εξαιτίας του ποδοσφαίρου ο εμπρησμός…”

Νυχτοβάτες χτύπησαν και πάλι στην Λεμεσό όπου τα ξημερώματα έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο του Προέδρου του Άρη Λεμεσού, Λυσάνδρου Λυσάνδρου.

Αυτό έγινε στις 05.00 όταν και στην Αστυνομία λήφθηκε κλήση για φωτιά στο όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του στην περιοχή Εκάλης στη Λεμεσό. Από εξετάσεις, μετά την κατάσβεση της φωτιάς διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα προκλήθηκε κακόβουλα.

Στο όχημα προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές. Οι έρευνες της Αστυνομίας στρέφονται, μεταξύ άλλων, τόσο στον επαγγελματικό χώρο του 50χρονου καθώς και στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Με τον Πρόεδρο του Άρη Λεμεσού το αυτοκίνητο του οποίου έγινε στόχος εμπρηστών τα ξημερώματα έξω από την οικία του στην περιοχή της Εκάλης, επικοινώνησε το ραδιόφωνο Super Σπορ FM.

Ο Πρόεδρος του Άρη Λεμεσού Λύσσανδρος Λύσσανδρου ο οποίος βρίσκεται στην Αστυνομία για να καταθέσει για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, δήλωσε στον Super Σπορ FM ότι είναι σίγουρος ότι ο εμπρησμός έγινε από άτομα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

“Ο κ.Κούμας να τους χαίρεται. Αυτό που έγινε είναι από κάποια άτομα στο χώρο του ποδοσφαίρου” ήταν το σχόλιο του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy