Κανονικά Σακέττι και Νταμπό, περνά από εργομετρικά ο Guerrier, αναμονή για Γιοβάνοβιτς

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε σήμερα(5/2) στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο Φανούριος Κωνσταντίνου, που τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήθελε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη συνεδρία του ΔΣ της ΚΟΠ, μέσα από το οποίο επικυρώθηκαν οι αποφάσεις για υποβιβασμό και αριθμό των ομάδων στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την απόφαση της συνεδρίας του ΔΣ της ΚΟΠ: «Δεν θα μπω σε διαδικασία να σχολιάσω. Είναι πάγια η θέση μας. Δεν θέλαμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σκέψη είναι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις».

Για τα αγωνιστικά ενόψει Καρμιώτισσας: «Είναι σε εξέλιξη η τελευταία προπόνηση παρουσία του προέδρου. Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα. Εκτός μόνο ο Κατελάρης. Σακέτι και Νταμπό προπονούνται κανονικά με την ομάδα. Είναι θέμα του κ. Πετράκη. Είναι εκτός οι τιμωρημένοι Βασιλείου και Μάρκοβιτς. Είναι σημαντικό στην τελική ευθεία να έχουμε γεμάτο οπλοστάσιο».

Για τον Γιοβάνοβιτς και το κατά πόσον θα είναι στην αποστολή: «Είναι θέμα του προπονητή τερματοφυλάκων πότε θα ανάψει το πράσινο φως».

Για τον Γκεριέ: «Θα περάσει από εργομετρικά και θα επικυρωθεί η συμφωνία».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Δεν υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει πίστη και προσήλωση στον στόχο. Τίποτα δεν μας επιτρέπει να είμαστε ενθουσιασμένοι. Απλά υπάρχει πραγματική πίστη μετά από καιρό. Δεν πανηγυρίζουμε, δεν χαιρόμαστε, δεν έχουμε πετύχει τίποτα».

Για τη διαιτησία και το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών: «Δεν θέλω να τοποθετηθώ, δεν το έχω συζητήσει με τον πρόεδρο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy