Καταδικάζουν τον εμπρησμό και δηλώνουν ότι, “τέτοιες ενέργειες μας χαλυβδώνουν και δεν μας πτοούν”

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Λεμεσού, σχετικά με τον σημερινό(5/2) εμπρησμό του αυτοκινήτου του προέδρου της ομάδας Λύσανδρου Λυσάνδρου.

Η ανακοίνωση:

Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο , το τεχνικό επιτελείο , οι ποδοσφαιριστές και όλοι η οικογένεια του ΑΡΗ ΛΕΜΕΣΟΥ δηλώνει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την στήριξη προς τον Πρόεδρο του Σωματείου μας κ. Λύσανδρο Λυσάνδρου για την άνανδρη εγκληματική ενέργεια η οποία έλαβε χώρα εις βάρους του (και κατ’ επέκταση προς όλους μας) κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μέσω αυτής της ανακοίνωσης επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι τέτοιες εγκληματικές ενέργειες το μόνο αποτέλεσμα που μπορούν να επιφέρουν στο οικοδόμημα του ένδοξου και ιστορικού Σωματείου μας είναι την πλήρη συστράτευση και συμπόρευση όλων για την επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει και παράλληλα δηλώνουμε προς κάθε αποδέκτη ότι όλες οι κινήσεις οι οποίες λαμβάνουν χώρα με στόχο την πλήρη αναδιοργάνωση της ομάδας μας με απόλυτο στόχο να εισέλθει ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ σε μία νέα εποχή , από σήμερα θα εντατικοποιηθούν περισσότερο.

.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy