Ράλυ καταζητούμενων με την αστυνομία στους δρόμους της Λεμεσού-Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δυο προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία στη Λεμεσό, μετά από καταδίωξη του κλοπιμαίου οχήματος στο οποίο επέβαιναν. Ένας εξ αυτών καταζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπολο του ΟΠΕ Λεμεσού εντόπισε, στο κέντρο της πόλης, όχημα που χθες το πρωί είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο μετά από διάρρηξη σε οικία στα Πολεμίδια. Όταν έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει αυτός ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Περιπολικά της Αστυνομίας ανέκοψαν τελικά το όχημα στη συμβολή της Αγίας Φυλάξεως με την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ και όπως διαπιστώθηκε, σε αυτό επέβαινε 21χρονος αλλοδαπός, οποίος καταζητείτο από τις 23 Ιανουαρίου για υποθέσεις διαρρήξεων κτιρίων και κλοπών.

Ο 21χρονος όσο και το δεύτερο πρόσωπο που βρισκόταν στο αυτοκίνητο συνελήφθησαν, ενώ εντοπίστηκαν στην κατοχή τους διαρρηκτικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα που παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Σήμερα το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.

ΚΥΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy