ΘΥΡΑ 3: “Δεν συμβιβαζόμαστε με άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης…”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ, “ΘΥΡΑ 3” , στην οποία αναφέρονται στο σημερινό(3/2) εξ αναβολής παιχνίδι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Ανακοίνωση 3.2.21
Το αποτέλεσμα και η εμφάνιση του τελευταίου αγώνα δεν αφήνουν ούτε ένα ικανοποιημένο στο στρατόπεδο της ΑΕΛ.
Όπως έχουμε πει αρκετές φορές στο παρελθόν, κανένας δεν θα θυμάται αν έπαιξες καλά στα μέσα της χρονιάς αν στο τέλος δεν πετύχεις τους στόχους σου και είμαστε σίγουροι ότι την ίδια άποψη συμμερίζονται και οι αρμόδιοι. Έχουμε δει τι μπορεί να κάνει το φετινό σύνολο και έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του για να επαναφέρει πίσω την καλή εικόνα.
Είναι λοιπόν, στο χέρι του προπονητή παλιών και νέων παικτών να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους στο γήπεδο. Για αυτό αφήνουμε πίσω το ατυχές αποτέλεσμα και απαιτούμε ακόμα περισσότερο πάθος και το 100% σε κάθε παιχνίδι για την ιστορία του σωματείου μας.
Αρχίζοντας από τον σημερινό αγώνα στην πόλη μας με τους κλέφτες, δεν συμβιβαζόμαστε με άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης που θα επαναφέρει την ομάδα στις πιο ψηλές θέσεις.
Δεν θα αναλωθούμε στο να υπενθυμίζουμε τι θα γινόταν σε ένα τέτοιο αγώνα αν ήταν στις κερκίδες οι χιλιάδες ΑΕΛίστες , αλλά είναι καλό να θυμούνται οι «συμμορίτες» ότι σε αυτή τη ζωή όλα είναι εφήμερα και πως τα μακριά κοντά έγιναν.
ΥΓ. Εσαπίσετε πουπάνω ως κάτω.
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy