Φανούριος για διαιτησία, τραυματίες και τα νέα αποκτήματα

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε σήμερα (1/2) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, την διαιτησία, τους τραυματίες, την απόδοση των νέων αποκτημάτων, καθώς και για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Για 80κάτι λεπτά είχαμε εξαιρετική παρουσία, ίσως την καλύτερη φετινή και φτάσαμε σε μια υπερπολύτιμη νίκη».

Για το γκολ του Πίττα και την παρουσία των Μπίσεσβαρ και Παπουνασβίλι: «Όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν ήταν εξαιρετικοί. Με τις προσθήκες των νέων ποδοσφαιριστών και την επιστροφή κάποιων θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν πρέπει να απομονώνουμε και να συγκεντρώνουμε τη λάμψη σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν τα έδωσαν όλα. Γνωρίζαμε ότι η ομάδα έχει αρκετές αρετές. Θέλαμε να φέρουμε ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν ποιότητα και δυναμική. Η ομάδα ήταν πρώτη χωρίς τη συνεισφορά παικτών στους οποίους είχαμε επενδύσει αρκετά το καλοκαίρι. Είμαστε στα πρώτα παιχνίδια των νέων, καθρέφτης είναι το γήπεδο».

Για τον Γκεριέ: «Πριν από περίπου δύο μήνες είχε ασχοληθεί έντονα η τεχνική ηγεσία και η επιτροπή προγραμματισμού με αυτή την περίπτωση. Τότε ήταν πολύ ψηλές οι απολαβές του, με την πάροδο του χρόνου τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν και αποκτήσαμε έναν ποδοσφαιριστή που τον ήθελαν αρκετά στην ομάδα οι άνθρωποι του προγραμματισμού. Ήρθε στα πλαίσια των απολαβών των υπολοίπων, θέλουμε να κρατάμε ισορροπίες και να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας».

Για το κατά πόσον έγινε οικονομική υπέρβαση: «Δεν έχουμε ξεφύγει σε καμία περίπτωση. Ήταν αποτέλεσμα πολύ σωστών χειρισμών. Κάποιες φορές οι συγκυρίες είναι με το μέρος σου».

Για τον Νταμπό και κατά πόσον μίλησε με τον Γκεριέ (υπήρξαν συμπαίκτες στη Νέφτσι): «Σίγουρα θα ήρθαν σε επικοινωνία για να του μεταφέρει τις απόψεις του για τον σύλλογο. Το μεγαλύτερο κέρδος και διαφήμιση είναι αυτοί που έχουν φύγει και θέλουν να επιστρέψουν, όπως ο Σλάβτσεφ».

Για τον Μπούτνερ: «Ο ποδοσφαιριστής ήταν πολύ καλός από πλευράς ποιότητας, όμως από τη στιγμή που επανήλθε το θέμα Γκεριέ και το γεγονός ότι πρόσφατα αγωνιζόταν έπαιξε σημαντικό ρόλο».

Για τον Αγκίρε: «Δεν θέλω να σχολιάσω, ασχολούμαστε με ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα».

Για τη συνέχεια: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να είμαστε υγιείς. Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μεγάλη συσπείρωση από τον κόσμο, κάτι που έχουμε να αισθανθούμε πολύ καιρό. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος».

Για τους Σακέτι και Νταμπό: «Ανεβάζουν ρυθμούς, είναι στην τελική ευθεία της αποκατάστασης. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει ο γιατρός της ομάδας, τον εμπιστευόμαστε απόλυτα και κάνει εξαιρετική δουλειά. Χωρίς ρίσκα και βιασύνη, όταν δώσει το πράσινο φως θα το πράξουμε».

Για τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ: «Θα καταγγελθεί, είναι ειλημμένη απόφαση από το τελευταίο σφύριγμα. Και ο Γιώργος Νικολάου και ο Βασίλης Δημητρίου».

Για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών: «Δεν έχω καμία ενημέρωση, θα αποφύγω να απαντήσω. Υπάρχουν οι καθηγητές και αυτοί που τους βαθμολογούν να μας πουν τι συμβαίνει. Είναι κακή μέρα, είναι πολλές κακές μέρες, είναι θέμα αδυναμίας; Να μας πουν».

Για το θέμα της διατήρησης 14 ομάδων στο πρωτάθλημα: «Είναι πάγια η θέση μας, καταγεγραμμένη εδώ και χρόνια. Την πληρώσαμε με βαρύ τίμημα. Θα σεβαστούμε κάθε δημοκρατική διαδικασία».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy