Το πάλεψε στο τέλος αλλά έχασε

Την ήττα με 2-1 δέχθηκε η Καρμιώτισσα εκτός έδρας από την Ανόρθωση με 2-1. Η ομάδα της Καρμιώτισσας παρά τη μείωση του σκορ στα τελευταία λεπτά, προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Ένα πολύ γεμάτο πρώτο ημίχρονο είχαμε στο “Παπαδόπουλος” αφού είδαμε δύο τέρματα, ένα ακυρωθέν, μεγάλες ευκαιρίες και τις δύο ομάδες να ανεβοκατεβαίνουν στις αντίπαλες περιοχές με την Ανόρθωση να υπερέχει και να έχει την κατοχή και να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενη με 2-0.

Μόλις στο 7΄ένα λάθος γύρισμα στον τερματοφύλακα από την άμυνα της Καρμιώτισσας, δεν το συγχώρεσε ο Κβιτάλια που έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απντήσουν με τον Ι.Σασι να βρίσκει το δοκάρι, ενώ ο Κβιτάλια σε κεφαλιά του βρήκε το οριζόντιο στο αμέσως επόμενο λεπτό. Η Ανόρθωση διπλασίασε τα τέρματα της με τον Καλτσά στο 28΄για έρθει το γκολ του Χατζηβασίλη στο 38΄που ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Ανόρθωση να προηγείται της Καρμιώτισσας με 2-0.

Χωρίς ρυθμό στην επανάληψη για ένα 20λέπτο και ακολούθως να έχουμε τελικές προσπάθειες από την Ανόρθωση με κύριο εκφραστή τον Κβιτάλια. Η Καρμιώτισσα στα πρώτα 25 λεπτά της επανάληψης δεν έκανε κάτι το αξιόλογο. Η πρώτη φάση για την Καρμιώτισσα στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 71΄με ένα απευθείας φάουλ του Μπαργκάν που πέρασε έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 82΄η Καρμιώτισσα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηβασίλη, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ι.Σάσι και έκανε το 2-1, βάζοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα στα τελευταία λεπτά. Παρά την όποια προσπάθεια και των δύο ομάδων, δεν άλλαξε κάτι και ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την Ανόρθωση να επικρατεί της Καρμιώτισσας με 2-1.

Κίτρινες: Ρισβάνης, Μαργκάσα / Μπαργκάν, Σάββα

Ανόρθωση: Λόρια, Κορέια, Ρισβάνης, Βργκοτς, Κ.Αρτυματάς(46΄Γκαλίτσιος), Νταουσβίλι, Χούσμπαουερ(46΄Ελουντού), Μπουσουλάτζιτς, Μίχα(67΄Μαργκάσα), Καλτσάς(67΄Χριστοφή) και Κβιλιτάια(79΄Μανιάς).

Καρμιώτισσα: Τούμπας, Ευσταθίου, Μπαργκάν(79΄Παχίπης), Χριστοφή, Πέρεζ, Ι.Σάσι, Σάββα, Χατζηβασίλης, Χρίστου(66΄Ντουάρτε), Ρέινολντς(66΄Αμπουμπακάρ) και Νεοφύτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy