Παίρνει δανεικό τον Νιάσε από τη Λιλ

Μετά την απόκτηση του Γιουνούς Σανκαρέ, την επικείμενη μεταγραφή του «κλεισμένου» 29χρονου εξτρέμ Γενί Ενγκμπακοτό και τις τελικές συζητήσεις με την πλευρά του Στίβεν Μεντόσα, ο Παναθηναϊκός ψάχνει κι ακόμη μία έξτρα κίνηση στη λήξη της «χειμερινής», μεταγραφικής περιόδου για να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» ήταν σε συζητήσεις με την πλευρά του Γκαμπονέζου αμυντικού μέσου, Αντρέ Ποκό, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την τουρκική Γκοζτεπέ, ωστόσο στο… νήμα των μεταγραφών, φαίνεται πως καταλήγουν στην περίπτωση του Σενεγαλέζου Σεϊχ Νιάσε της Λιλ.

Όπως αναφέρει η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «L’Equipe», οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα για να αποκτήσουν τον 21χρονο μεσοαμυντικό με εξάμηνο δανεισμό, χωρίς ωστόσο οψιόν αγοράς. Ο Νιάσε μετράει μόλις μία συμμετοχή φέτος με τη Λιλ στο Europa League κόντρα στη Σέλτικ κι όπως τονίζεται από το γαλλικό Μέσο «…πρέπει να βρει χρόνο συμμετοχής αλλού και γι’ αυτό η λύση θα είναι ένας δανεισμός στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν».

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο -ύψους 1,87 μ.- Νιάσε (που αποτελεί ποδοσφαιρικό «προϊόν» της ακαδημίας της Λιλ και δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2023) μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, κάτι που υπερκαλύπτει τα «θέλω» του Λάζλο Μπόλονι, αφού μετά την παραχώρηση του Μαυρομμάτη στον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός έχει μείνει αυτή τη στιγμή με τρεις αμυντικούς «πρώτης γραμμής» (Σένκεφελντ, Βέλεθ, Πούγγουρας) και χρειαζόταν ακόμη μία επιλογή στα μετόπισθεν ως το φινάλε της εφετινής σεζόν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy