Δεύτερες σκέψεις Αγκίρε για ΑΕΛ, αναμένει την Ανόρθωση!

Θρίλερ μέχρι τα μεσάνυχτα με Αγκίρε

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην περίπτωση Ντιέγκο Αγκίρε και μεγάλο θρίλερ θα εξελιχθεί μέχρι απόψε(1/2) στις 00:00, που εκπνέει η παράταση για τις μεταγραφές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο ποδοσφαιριστή θέλει να παραμείνει στην Κύπρο για να παίξει ποδόσφαιρο. Όσον αφορά την περίπτωση της μετακίνησης του στην ΑΕΛ, αυτό δεν κατέστη δυνατό λόγω ΚΑΘΑΡΑ του οικονομικού, Δεν γίνεται ΑΕΛίστας ο Αγκίρε , ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι σε επαφές με την Ανόρθωση.

Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης είχαν μια πρώτη επαφή με τον μάνατζερ του και του ανέφεραν ότι όποια απόφαση και να πάρουν, είτε του καταθέσουν πρόταση, είτε όχι θα τον ενημερώσουν μετά το τέλος του σημερινού(1/2) παιχνιδιού της ομάδας με την Καρμιώτισσα.

Λόγω της επιθύμιας του Αγκίρε να παραμείνει στο νησί μας, υπάρχει ορατό το ενδεχόμενο να αποδεχθεί την πρόταση της ΑΕΛ, αν δεν υπάρξει συμφωνία με την Ανόρθωση, με πολύ μειωμένες απολαβές!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy