Μια δεκαετία πέρασε από την ημέρα που ξύπνησε στο νοσοκομείο δίχως να θυμάται τι ακριβώς είχε προηγηθεί. Και τώρα, ο Χίκιν, τα ξαναζεί.

Αιτία η σύλληψη του Ζερμαίν Μπουλέν για εμπορεία ναρκωτικών. Ο Μπουλέν είναι ο άνθρωπος που τον ξυλοκόπησε και τον παράτησε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είναι όμως και παλιός μαθητής του Χίκιν!

«Μόλις μπήκα στο εστιατόριο, ήρθε αμέσως πάνω μου και ρώτησε αν τον θυμάμαι. Αφού του ζήτησα να με βοηθήσει με το όνομά του και τον θυμήθηκα και αρχίσαμε να μιλάμε. Είπαμε για τα χρόνια στο σχολείο, τους συμμαθητές, το τί κάναμε από τότε», λέει ο Χίκιν για το περιστατικό στο ινδικό εστιατόριο.

Και κάπου εκεί σταματούν οι μνήμες του! Ξύπνησε στο νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε πως έφτασε πολύ κοντά στον θάνατο. Είχε χτυπηθεί με μανία στο κεφάλι. ««Οι φίλοι μου πίστευαν ότι με σκότωσε όταν με κλοτσούσε στο κεφάλι. Ο λαιμός νόμισαν ότι το είχε σπάσει» λέει.

Έμεινε για δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο. Στην αρχή δεν είχε γεύση και οσμή, αισθήσεις που ανέκτησε στη συνέχεια. Όχι όμως και την ακοή από το ένα του αυτί.

Από το 2009 και την επίθεση στο ινδικό εστιατόριο, πέρασαν 10 και πλέον χρόνια. Όμως ο Μπουλέν έγινε θέμα στα Μέσα του Μάντσεστερ όταν συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κάνναβης. Ο Χίκιν ξαναθυμήθηκε όλα όσα πέρασε αυτά τα χρόνια και θέλησε να μοιραστεί την τραυματική του εμπειρία που τον έφερε ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

dailystar