Η Μπαρτσελόνα μηνύει την “El Mundo”

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε σήμερα (31/1) ότι θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας “El Mundo”, η οποία δημοσίευσε το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Λιονέλ Μέσι με τους «μπλαουγκράνα». Η ισπανική εφημερίδα δημοσιοποίησε όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα στον Αργεντινό σούπερ σταρ και τον καταλανικό σύλλογο, η οποία υπεγράφη το 2017 και έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2021. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το συμβόλαιο έχει συμβάλει στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα, τα οποία επιδεινώθηκαν από την πανδημία του κορονοϊού. Τα τελευταία οικονομικά στοιχεία της «Μπάρτσα» δείχνουν ότι το καθαρό χρέος της έχει διπλασιαστεί και ανέρχεται στα 488 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο προσωρινός πρόεδρος, Κάρλες Τούσκετς, δήλωσε πρόσφατα ότι ο σύλλογος αναγκάστηκε να καθυστερήσει πληρωμές σε παίκτες.

Η Μπαρτσελόνα εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία «αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ευθύνη στη δημοσίευση του επαγγελματικού συμβολαίου του με τον σύλλογο» και προσθέτει ότι λυπάται για τη δημοσιοποίησή του, καθώς ήταν ένα «ιδιωτικό έγγραφο που διέπεται από την αρχή της εμπιστευτικότητας μεταξύ των μερών». Παράλληλα, ενημερώνει ότι «θα λάβει κατάλληλη νομική ενέργεια εναντίον της εφημερίδας El Mundo, για οποιαδήποτε ζημιά που μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα αυτής της δημοσίευσης».

Η ανακοίνωση προσθέτει: «Η Μπαρτσελόνα εκφράζει την απόλυτη υποστήριξή της στον Λιονέλ Μέσι, ειδικά ενόψει οποιασδήποτε προσπάθειας να δυσφημίσει την εικόνα του και να βλάψει τη σχέση του με την οντότητα όπου έχει εργαστεί για να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο και στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy