Εντεκάδα με Παπουνασβίλι, Μαλεκκίδη και Μπίσεσβαρ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Με τα τρία νέα του αποκτήματα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Σημαντικός για τον Απόλλωνα ο σημερινός (30/1) αγώνας για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο, στις 18:30, αφού με νίκη οι “γαλάζιοι” θα μείνουν μόνοι στην κορυφή τρεις βαθμούς μπροστά από την δεύτερη Ομόνοια.

Ο Γιάννης Πετράκης γνωρίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Ομόνοια και ΑΕΛ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα του με Δημητρίου κάτω από την εστία, στο κέντρο της άμυνας τους Γιούστε και Ρομπέρζ, με τους Πέδρο δεξιά και Μαλεκκίδη αριστερά να συνθέτουν την αμυντική γραμμή.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να δούμε τους Μάρκοβιτς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με την Καρμιώτισσα λόγω καρτών, και Χάμπο, ο οποίος θα πάρει την θέση του Ντένιτς, σε σχέση με τον προηγούμενο παιχνίδι. Απο εκεί και πέρα σε ρόλο επιτελικού μέσου θα δούμε τον Μπίσεσβαρ .

Όσον αφορά τις τρεις θέσεις της επίθεσης, ο Πετράκης αναμένεται να ξεκουράσει τον συμπατριώτη του Γιαννιώτα και την θέση του θα πάρει το άλλο νέο απόκτημα, ο Γεωργιανός Παπουνασβίλι, που μαζί με τον Πίττα θα εναλλάσσονται δεξιά και αριστερά στα άκρα, με τον Ντιγκινί να παίρνει θέση στην κορυφή της επίθεσης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy