Δανεικός ο Λίνγκαρντ

Στη Γουέστ Χαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τζέσι Λίνγκαρντ, καθώς τα «σφυριά» ανακοίνωσαν την απόκτησή του με τη μορφή του δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2020-21. Ο 28χρονος μέσος δεν είχε αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα με τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ μετρούσε μόνο τρεις συμμετοχές στο League Cup και το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Άγγλος διεθνής δεν συμπεριλαμβανόταν στις επιλογές του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, με αποτέλεσμα την περυσινή σεζόν να αγωνιστεί βασικός σε μόλις εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, σκοράροντας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Έτσι, αναζητούσε μια ομάδα, στην οποία θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να «γυρίσει σελίδα» στην καριέρα του. Η ευκαιρία αυτή παρουσιάστηκε με τη Γουέστ Χαμ, στην οποία ο Λίνγκαρντ θα συνεργαστεί ξανά με τον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόιες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy