Σκότωσε τη γυναίκα του για βίντεο που ανέβασε στο TikTοk

Την πυροβόλησε 14 φορές μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με μια σφαίρα στο κεφάλι

Μια 35χρονη γυναίκα απο τη Βραζιλία, δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της με αφορμή διαφωνία που είχαν για βίντεο που αναρτούσε στο TikTok.

Η 35χρονη Eliane Ferreira Siolin, έπεσε θύμα της ζήλιας του  41χρονου Alejandro Antonio Aguilera Cantallupi, ο οποίος πυροβόλησε 14 φορές την γυναίκα του μπροστά στα μάτια της 6χρονης κόρης τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό συνέβη στις 24 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια οικογενειακού μπάρμπεκιου στην πόλη Πόντα Πόρα της Βραζιλίας.

βραζ1_2

Τα πτώματα τους βρέθηκαν στην πίσω αυλή του σπιτιού τους με τις αρχές να διαπιστώνουν πως το σώμα της άτυχης γυναίκας έφερε τραύματα από 14 σφαίρες και του συζύγου της από μια στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το πιστόλι του εγκλήματος. Η 6χρονη κόρη τους που έγινε μάρτυρας του τραγικού περιστατικού μεταφέρθηκε σε σπίτι συγγενών.

Η Ελιάν είχε πάνω από 58.000 ακόλουθους στο TikTok και όπως αναφέρουν συγγενείς αλλά και γείτονες του ζευγαριού, οι τσακωμοί τους για τις αναρτήσεις της 35χρονης ήταν συχνοί.

βραζ3_2

protothema.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy