Αυλωνίτης ή Πσισιέ

Μετά τον Άντονι Γεωργίου, τον Ρομάριο Μπάλντε και τον Κοσοβάρο Αβντιγιάι, που όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσει η περίπτωση του η ΑΕΛ κινείται και για κεντρικό αμυντικό.

Τα ονόματα που βγήκαν στην επιφάνεια είναι του Ελλαδίτη, Τάσου Αυλωνίτη και του Γάλλου Κριστόφ Πσισιέ. Με καλά βιογραφικά και οι δυο τους απασχολούν τους “γαλαζοκίτρινους”. Ο 31χρονος Αυλωνίτης, μετά την επιτυχημένη διετία στην Αυστρία και τη Στουρμ Γκρατς με 48 συμμετοχές,το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Άσκολι και στην Ιταλία.

Από την άλλη ο 32χρονος Γάλλος αμυντικός Πσισιέ, αγωνίζεται στη Κρίστιανσουντ Νορβηγίας από το 2018, μέχρι και σήμερα. Αγωνίστηκε επίσης σε Χαμ Καμ, Όσλο, Σόγκνταλ και Μπάνικ Οστράβα. Και οι δύο επιλογές φαντάζουν καλές και εντός των αμέσως επόμενων ωρών θα υπάρξουν εξελίξεις. Βέβαια στο μυαλό όλων στο “γαλαζοκίτρινο” στρατόπεδο είναι το σημερινό(29/1) παιχνίδι με τον Ερμή εκτός έδρας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy