Αριστερό μπακ ή κάτι άλλο για Απόλλωνα

Θα μείνουν "κολλημένοι" για αριστερό μπακ στον Απόλλωνα ή θα ψάξουν για άλλη θέση;

Μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στην περίπτωση Alexander Buttner, όπως πρώτη η ιστοσελίδα μας σας ενημέρωσε, δείτε Alexander Buttner και σε συνδυασμό με την επιστροφή Μαλεκκίδη, οι ιθύνοντες στους “γαλάζιους” ίσως κινηθούν για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που δεν αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Τα απρόσμενα που είχαμε σήμερα(28/1) στην υπόθεση του Ολλανδού αμυντικού, αλλά και η χρησιμότητα της επιστροφής Μαλεκκίδη, που μαζί με τον Βασιλείου, θα επιστρέψει μετά από τρεις αγωνιστικές λόγω τιμωρίας, καλύπτουν το αριστερό άκρο της άμυνας, πολύ πιθανόν να φέρουν αλλαγή στα δεδομένα. Ο Απόλλωνας παρά τις κινήσεις που είχε κάνει έδειξε ότι χρειάζεται ένα επιθετικό,όπως οι πληροφορίες έλεγαν, ενώ στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν και τη θέση του τερματοφύλακα σε περίπτωση που αργήσει η επιστροφή Γιοβάνοβιτς.

Η θέση που άφησε “ορφανή” ο Σάλαι, καλύφθηκε με το παραπάνω από τον Μαλεκκίδη και ίσως φέρει άλλα δεδομένα στους “γαλάζιους”. Η σημερινή περίπτωση Buttner είναι αυτό που λένε, ότι σε μια μεταγραφική περίπτωση όλα μπορούν να συμβούν και αν αλλάξουν άρδην τα δεδομένα!

Για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις μέρες που απομένουν, με τα περιθώρια να στενεύουν.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy