«Χυδαίες βρισιές για μητέρες και συζύγους ανάμεσα σε Ζλάταν και Λουκάκου»

Το ντέρμπι ανάμεσα στην Μίλαν και την Ίντερ για το Κύπελλο Ιταλίας είναι γεμάτο ένταση με τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Ρομέλου Λουκάκου παραλίγο να έρχονται στα… χέρια, με τον Βέλγο να ζητάει από τον Σουηδό να τα πουν στα αποδυτήρια.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο… χτύπησε κόκκινο μιας και ήρθαν κεφάλι με κεφάλι με τον διαιτητή να τους τιμωρεί με κίτρινη κάρτα. Αλλά αυτό δεν τους σταμάτησε να συνεχίσουν να μιλάνε ο ένας στον άλλο, με τον Λουκάκου να είναι έξαλλος και να λέει στον Ζλάταν να πάνε στα… αποδυτήρια να τα πουν οι δυο τους από κοντά.

Από την άλλη ο Σουηδός είπε στον Βέλγο: «Θα σου δώσω 500 ευρώ όταν θα ακουμπήσεις για πρώτη φορά την μπάλα» ενώ η ένταση συνεχίστηκε και αφού ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Ο Ιμπραχίμοβιτς είπε προς τον Βέλγο επιθετικό της Ίντερ στα αγγλικά: «πήγαινε να κάνεις τις μαλ… σου με τα βουντού, μικρέ γαϊδαράκο». Ο Λουκάκου έγινε έξαλλος και άρχισε να βρίζει την γυναίκα του Ζλάταν, θεωρώντας πως ο Σουηδός προσέβαλε την οικογένεια του και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια.

Βέβαια η κατάσταση ηρέμησε στο δεύτερο, μιας και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς… πρόλαβε να αποβληθεί.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy