Έλεγχος δανεικών ΑΕΛ

Διακοπή έχουμε στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας, ενώ για την Α΄κατηγορία είχαμε τη 20η και 21η αγωνιστική. Για τους ποδοσφαιριστές του εξωτερικού για άλλους ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, για άλλους αναμένονται.

Συγκεκριμένα οι Χάρης Καψός και Ανδρέας Φράγκου στην Καρμιώτισσα, Λεάνδρο Σίλβα στην Αρούκα Πορτογαλίας, Χριστόφορος Φραντζής και Ευαγόρας Αντωνίου στον Κούρη Ερήμης, Στυλιανός Παντελή στον Ερμή, Μάρκος Μουστάκης στη Μπαλζάν Μάλτας και Γιάννης Γερολέμου στη Tarsko Selo. Οι δύο τελευταίοι βρίσκονται στην Κύπρο αυτή την περίοδο.

Στην παρέα των εννιά προστέθηκε πριν από λίγες μέρες και ο Αντριγιά Μαίντεβατς, που δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Άχνας και έκανε αισθητή ήδη την πρώτη του παρουσία στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Πάμε να δούμε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις:

Χάρης Καψός(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Ερμή(2-0) εκτός έδρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής και στο παιχνίδι με Πάφο(0-0) εντός έδρας για τη 21η αγωνιστική.

Ανδρέας Φράγκου(Καρμιώτισσα): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια με Ερμή(2-0) εκτός έδρας στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής και στο παιχνίδι με Πάφο(0-0) εντός έδρας για τη 21η αγωνιστική.

Λεάνδρο Σίλβα(Αρούκα): Για τη 16η αγωνιστική ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο 64΄ στον εντός έδρας αγώνα με τη Mafra(0-0), ενώ για τη 17η αγωνιστική κόντρα στη Chaves(2-1) εκτός έδρας μπήκε αλλαγή στο 46΄.

Ευαγόρας Αντωνίου(Κούρης Ερήμης): Υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Χριστόφορος Φραντζής(Κούρης Ερήμης): Υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας.

Στυλιανός Παντελή(Ερμής): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Καρμιώτισσα(2-0) για την 20η αγωνιστική, ενώ μπήκε αλλαγή στο 84΄στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΚ(3-1) στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής.

Μάρκος Μουστάκης(Μπαλζάν): Δεν ήταν στην αποστολή της ομάδας του, καθώς βρίσκεται στην Κύπρο.

Γιάννης Γερολέμου(Tarsko Selo): Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση στις 13/2 για τη 17η αγωνιστική, εκτός έδρας κόντρα στη CSKA 1948 Sofia.

Αντριγιά Μαίντεβατς(Εθνικός Άχνας): Στο ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα μπήκε ως αλλαγή στο 57΄, έδωσε την ασίστ στο πρώτο τέρμα της ομάδας του στο 72΄και σκόραρε το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό(1-2).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy