Πολύ μιζέρια ρε παιδί μου…

Μετά την ισοπαλία του Απόλλωνα χθες(24/1) κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα κόντεψε να πέσει το facebook από τα σχόλια των φίλων και υποστηρικτών των “γαλάζιων”.

Μα και τι δεν διαβάσαμε για το ποιος φταίει, από τον προπονητή, μέχρι τον κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά, μέχρι τον τερματοφύλακα! Τα άκουσε και η διοίκηση, ο εκπρόσωπος Τύπου και όλοι όσοι απαρτίζουν το οικοδόμημα του Απόλλωνα. Θυμήθηκαν πολλοί τον Σανγκόι, τον Σωφρόνη, τον Βάλε, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και γενικά όλοι έψαχναν κάπου να ρίξουν το ατυχές αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Σε συνδυασμό και με κάποιους άλλους, όνομα και μη χωριό, που έκαναν τον διαιτητή Βασίλη Δημητρίου σύμμαχό του Κίρζη και ότι ο Απόλλωνας ευνοήθηκε, που κύριοι;

Γενικά είναι παραδεκτό ότι η μιζέρια και η γκρίνια δεν φέρνει αποτελέσματα, αποτελέσματα και στόχους κατακτά η υπομονή και η επιμονή. Όλοι κάτι ξέρουν, κάτι έχουν υπόψη τους. Ας ψάξουν εκεί στο Κολόσσι να διορθώσουν τα πράγματα, για μας να μάθουν να τελειώνουν τις φάσεις, γιατί αν αυτό γινόταν στον χθεσινό αγώνα τότε τα πράγματα θα ήταν αλλιώς.

“Τον Μάη ξυρίζουν τον γαμπρό” και τότε θα κριθούν άπαντες στους “γαλάζιους”, ως τότε υπομονή. Αξίζει να θυμίσουμε το τι γινόταν και πάλι στα social media στο ημίχρονο του αγώνα με την Ανόρθωση.

Ένας τρίτος… ουδέτερος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy